Lustrum fotowedstrijd 2021-2022

In 2022 vieren we met de rijvereniging ons 10e lustrum. We zijn druk bezig met de voorbereidingen. Om alvast in de stemming te komen starten we een fotowedstrijd voor onze leden. De foto’s staan ook op instagram en facebook. Je kunt insturen tot en met 31 december 2021. Er is een mooie prijs voor de winnaar: een prachtige afdruk op plexiglas (40 x40 cm) van jouw foto naar keuze. De lustrumcommissie is de jury van de fotowedstrijd.

Wat stuur je in?

  • Een foto (mogen ook meerdere foto’s zijn) van jou en/of je paard/pony. We plaatsen soms meerdere foto’s op instagram/facebook. Voor de wedstrijd geldt max één foto waar jij én je paard/pony samen op staan.
  • Kun je wat vertellen over de foto? Waarom is dit zo’n fijn paard/pony?  Wat is er bijzonder aan? Wat heb je samen al beleefd? 
  •  O ja, vergeet niet je instagram account erbij te zetten.

Dit zijn de deelnemers aan de Alcmaria Hippix fotowedstrijd. In volgorde van binnenkomst. Kijk ook op instagram en facebook voor het verhaal bij de foto. De inschrijving staat nog open tot en met 31 december 2021.

De datum voor de prijsuitreiking in 2022 staat op de facebook pagina genaamd “Beukers Hippix”. Dus ZOEK deze alvast op, LIKE & VOLG!

Kijk hier voor de inzendingen

    Aankomende evenementen

©2023 · Rijvereniging Alcmaria Hippix

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial