Lifestyle

De zorg voor en omgang met je paard heeft invloed op de indeling van je dag, je week het jaar. Het hele gezin doet mee en/of het is meer jouw moment van ontspanning en sport, invulling van je vrije tijd. Het is niet voor niks dat de paardensport een lifestyle is, een manier van leven.

Dat zie je terug in de inrichting van je huis, je kledingstijl en de auto.

Kies bijvoorbeeld voor een mooie herinnering aan jou en je paard in de vorm van een fotorapportage. Fotografen die ieder met een eigen stijl dat gevoel vastleggen zijn bijvoorbeeld Keeley Wit van PW PHOTOGRAPHS. Keeley: “Een ontspannen sfeer tijdens de fotoreportage is erg belangrijk. Ik vind het mooi om de band tussen mens en dier vast te leggen en de eigenaren een blijvende herinnering mee te geven. Een foto is iets dierbaars voor later.”

Joanne Neidhofer met Popeye PW Photographs

Of kies voor een brons van Brigitte Boss, een ervaren amazone. Brigitte maakt paardenbeelden die opvallen en uniek zijn! Ze legt de emotionele complexiteit van een paard vast en de anatomie is uitstekend.

Je kledingstijl, makkelijke kleding die tegen een stootje kan. Kijk eens bij de diverse ruitersport winkels in deze regio. Koole ruitersport “Wij staan voor service en kwaliteit en kiezen onze merken hier dan ook zorgvuldig op uit. Exclusieve merken met echte eyecatchers voor speciale gelegenheden komen samen met fashionable nieuwe merken en gevestigde namen.”

Wat is er fijner dan na het rijden nog te genieten van de belevenissen in een restaurant dat je (ook al is het eens in een rijbroek :-)) van harte welkom heet voor een lunch of diner? Gasterij Molengroet is zo’n locatie. Of op het terras bij restaurant Stoer in de Beemster.

    Aankomende evenementen

©2023 · Rijvereniging Alcmaria Hippix

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial