Clinics

Alcmaria Hippix organiseert clinics over uiteenlopende onderwerpen en in diverse disciplines.

Eventing

In ons lustrumjaar heten wij Tim Lips welkom voor clinics. De clinics zijn alleen vanaf L niveau paarden/D pony.

Paardenwelzijn

We bereiden een demonstratie voor samen met een paardenkliniek, leverancier en distributeur van hartslagmeters. De firma Stuebben is distributeur in Nederland van de gerenommeerde producent Equisense.

Sportouders

Iedereen met kinderen/tieners in de paardensport weet dat er opeens heel wat op je pad komt. En waar zeker niet elke ouder al eerder mee te maken heeft gehad: de wereld van hoofdstellen, trainingen, wedstrijden (hoe en wat), voeding, hoeven teren en nog veel, veel meer. En daar sta je dan, geen ervaring in deze nieuwe wereld.

Er zijn ook ouders die samen met hun zoon of dochter al veel verder zijn. Je staat dan (soms) voor hele andere uitdagingen; wedstrijdspanning, pubers met hun eigen uitdagingen en nog veel meer. Of juist dat je als ouder veel fanatieker bent (of lijkt). En dan wil je zoon of dochter “opeens niet meer naar en wedstrijd”. En dan? Als rijvereniging bieden we een clinic aan van NOC/NSF die ouders bewuster maakt van hun rol en impact.

De data voor activiteiten voor 2022 maken we in november 2021 bekend. Volg ons op de facebook pagina genaamd “Beukers Hippix”. Dus ZOEK deze alvast op, LIKE & VOLG!

    Aankomende evenementen

©2023 · Rijvereniging Alcmaria Hippix

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial