Lidmaatschap

Leden kunnen regelmatig deelnemen aan clinics van bekende ruiters of demonstraties bezoeken die Alcmaria Hippix organiseert. Behalve een prachtig en groot wedstrijdterrein buiten met enorme parkeergelegenheid, beschikken wij over een rijhal van 30 x 100 meter! De wedstrijden van Alcmaria Hippix zijn opengesteld voor alle bij de KNHS geregistreerde combinaties en tellen mee voor de promotie-regeling.

Alcmaria Hippix is een vereniging van mensen die (van) paarden houden en meestal direct bij de paardensport betrokken zijn, zowel actief als passief. Het doel van de vereniging is het bevorderen van de ruitersport in het algemeen. De vereniging bestaat vooral uit wedstrijdruiters die elkaar ontmoeten op de vele wedstrijden die Alcmaria Hippix organiseert bij Manege Beukers in Oudkarspel.

Daarnaast kent de vereniging veel leden die de paardensport en met name Alcmaria Hippix een warm hart toedragen. Zij zijn vaak betrokken bij de organisatie van de vele wedstrijden, evenementen en clinics en steunen de vereniging financieel. Vooral door deze mensen blijft de vereniging groeien!

Online inschrijven

Na ontvangst van de eerste betaling (maak je zelf aan ons over) wordt je aangemeld bij de KNHS. Vraag daarna via ‘Mijn KNHS’ je startpas aan. 

Let op! Opzeggen van je lidmaatschap voor 2021? Deze kunnen wij alleen verwerken als je hem hebt doorgegeven vóór 15 november 2020.
Afmelden na 15 november is niet meer mogelijk.


Het lidmaatschap bij Alcmaria Hippix kent vele voordelen
 1. Flinke korting op het inschrijfgeld van onze wedstrijden.
  € 2,50 per rubriek voor paarden* en € 1,- per rubriek voor pony’s*
  (dit kan oplopen tot € 40,- korting!).
  * per wedstrijd kan een lid met maximaal één paard of pony korting verkrijgen
 2. Voorrang tijdens het inschrijven voor onze wedstrijden en clinics.
  Tijdens onze indoor-wedstrijden, maar ook bij clinics en evenementen: leden gaan voor!
 3. Actieve invloed op zaken betreffende Alcmaria Hippix en onze wedstrijden.
 4. Suggesties en opmerkingen worden zeker gebruikt om tot een nog sterkere vereniging te komen.
  Twee maal per jaar ontvangen onze leden een uitnodiging voor de Algemene Ledenvergadering.

De tarieven zijn:
  Basisafdracht 25,-
  Lidmaatschap Alcmaria Hippix 50,-
  Startpas paard KNHS tarievenlijst 2020
  Startpas pony KNHS tarievenlijst 2020

Afdragkosten voor het KNHS KNHS tarievenlijst 2020.


De volgende nota’s worden verstuurd

Lidmaatschap, basisafdracht, registratie persoon en verplicht abonnement Paard en Sport voor startpashouders.

Na ontvangst van de eerste betaling wordt het nieuwe lid aangemeld bij de KNHS als lid van Alcmaria Hippix. Via ‘Mijn KNHS’ kan elk lid zelfstandig startpassen aanvragen of opzeggen.


Registratie paard / pony, startpas(-sen) en toeslag

Wanneer je een startkaart hebt voor dit jaar bij een andere vereniging dan kan deze kosteloos worden overgezet naar Alcmaria Hippix. Bij beëindiging van de combinatie of startpas moet je dit zelf afmelden bij de KNHS voor 15 november, omdat de KNHS anders de startpas weer voor een heel jaar verlengt.

Wijzigingen
Procedure startpas aanvragen


Lidmaatschap opzeggen

Als je je lidmaatschap wilt opzeggen kan dit per e-mail of schriftelijk. Wij moeten deze opzegging wel vóór 15 november ontvangen hebben. Vermeld duidelijk je naam, adres en persoonsnummer! Geef goed aan wanneer je niet meer lid wenst te zijn. Als je 01-01-2021 invult, ben je geheel 2021 nog lid. Wil je dit niet, geef dan de beëindigingsdatum 31-12-2020 aan. Afmelden na 15 november is niet meer mogelijk.


Sponsor/ondersteunend lid

Je kunt ook sponsor/ondersteunend lid worden. Je ontvangt dan ons clubblad ‘De Hippix’ en krijgt korting en voorrang zoals die voor ‘gewone leden’ geldt tijdens allerlei clinics en evenementen. Verder blijf je ingeschreven bij de KNHS zodat je volledig op de hoogte kunt blijven over alles wat met paardensport te maken heeft. Als je nog geen persoonsnummer hebt bij de KNHS dan verzorgen wij dit voor € 3,50 (eenmalig). De kosten voor sponsorlidmaatschap, inclusief KNHS-afdracht zijn € 50,00 per jaar.
Heb je nog vragen?

© 2016 Rijvereniging Alcmaria Hippix

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
Instagram